Anadolu, Yıldırım Beyazıt Cd. No:90, 34275 Arnavutköy / İstanbul

0 (212) 597 67 77

Hemen Bilgi Alın

Okulumuzda Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında çalışmalar yürütülmektedir. Öğrencilerimiz,

- Sokak hayvanlarını koruma, onlara besin ve barınak desteği sağlama (Kedi-Köpek Evi) (Bir Kap da Sen Koy)

- Yaşlı ve çocuk bakımevlerindekilere düzenli destek olma (Bir Gün Hepimiz Yaşlanacağız)

- Mavi kapak, atık pil toplayarak ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye temin etme (Uzat Elini)

- Kılık, kıyafet, kitap, kırtasiye desteği ile köy okullarına katkı sağlama (Kardeş Okul)

- Geri dönüşüm ile sıfır çöp uygulamasını yaşamın her alanına taşıma, bu yönde bulunduğumuz çevrede farkındalık kazandırma (Herkes Kendi Çöpünü Koklar)

- Oyun bağımlılığı, madde bağımlılığı konusunda farkındalık çalışmaları (Bağımlı Olma)

- Temiz Tuvalet Projesi

gibi birçok konuda sosyal projelerde faaliyette bulunmaya devam etmektedir.