Okulumuzda öğrencilerimiz için evde tekrar yapma, haftalık ödev yapma ve kitap okuma süreleri belirlenerek öğrencilerimize eğitim koçluğu yapılır.

*GÜNLÜK ÖDEVLER

Okulumuzda günlük ödevler son ders saatinde (ödev ve test saati) yapılır, öğrenci evde ödeve vakit ayırmaz. Böylece öğrenci dinlenmeye vakit bulur, entelektüel gelişimini sağlar ve ailesi ile nitelikli zaman geçirir. Öğrenciye okul dışı zamanları için kitap okuma, sosyal sorumluluk projelerine katılma, ilgi alanıyla ilgili araştırma yapma gibi görevler verilir.

*HAFTALIK ÖDEVLER

*Hafta içi işlenen konuları tamamlamaya ve öğrenilen bilgileri uygulamaya yönelik hafta sonu ödevleri verilir.

*Her ünite sonunda, konunun bütünüyle çalışılması ve daha iyi kavranması için ünite sonu ödevleri verilir.

*Her bir konu bitiminde test yapılır.

*Hafta sonu programlarında ve etütlerde yaz tatili için okunacak kitap listeleri ve yaz ödev kitapçıkları verilir.

*Hafta sonu programlarında ve etütlerde verilen ödevler mutlaka kontrol edilir. Öğrencilerin yapamadıkları veya yanlış yaptıkları ödevler, öğretmenlerinin denetiminde öğrencilere tamamlatılır.

Anadolu, Yıldırım Beyazıt Cd. No:90, 34275 Arnavutköy / İstanbul

0 (212) 597 67 77