“Butik Okul” prensibiyle hizmet gösteren, özel dersi lüks olmaktan çıkartıp bütün öğrencilere fırsat eşitliği sağlayarak bire bir eğitim ve bire bir ilgi veren okulumuzda eğitim tam gündür ve sınıflar 12-16-20 kişiliktir.

* 5, 6, 7 ve 8. sınıflarda Matematik (8 saat), İngilizce (8 saat), Fen (6 saat) ve Türkçe (8 saat) ders saatleri arttırılmıştır.

* Verilen hazırlık takviyeleri ile öğrencilerimiz dışarıdan hiçbir ilave kaynağa ihtiyaç duymazlar.

* Öğrencilerimizin gelişimleri, başarıları, sınav sonuçları ve ödevleri okulumuza ait eğitim portalı aracılığıyla internet üzerinden takip edilebilir.

* Etüt ve takviye çalışmaları kapsamında 5, 6, 7 ve 8. sınıflarda Matematik, İngilizce, Fen ve Türkçe ders saatleri arttırılmıştır.

* Birinci yabancı Dil İngilizcedir.

* İkinci yabancı Dil Almancadır.

* Haftalık konu tarama testi yapılır.

* Her üniteden sonra ünite değerlendirme sınavı yapılır.

* 8. sınıf öğrencilerimiz için hafta içi programlarımıza ek olarak cumartesi günleri Liselere Geçiş Sınavı hazırlık çalışmaları kapsamında etütler yapılmaktadır.