Öğrencinin alan yeterliliklerinin ölçme ve değerlendirme sonuçlarına göre hedefine ne kadar yakın olduğuna dair çalışmaları yapılır.

"Bugün sınava girseydim" düşüncesi ile başarı ölçeklendirilirken sınav psikolojisine yönelik çalışmalarla öğrencimizin bir yıl erken üniversiteye giriş sınavına hazırlık yapmasını amaçlamaktayız.

Eğitim-öğretim faaliyetleri 09:00-16:00 saatleri arasında yapılmaktadır.

Öğrencilerimizle 16:10-16:50 saatleri arasında etüt çalışması yapılmaktadır.

Hafta sonu eğitim öğretim faaliyetleri 09:30-15:00 saatleri arasında yapılmakta olup ağırlıklı olarak üniversiteye hazırlık dersleri verilmektedir.

Sınav ve test teknikleri öğretilerek öğrencilerimize üniversite sınavında başarıya ulaşma yollarını keşfetmeleri adına rehberlik yapılır.

Öğrenci merkezli eğitim anlayışımızı uluslararası sınıf yerleşim standartlarına uygun eğitim ortamında gerçekleştirerek öğrencilerin derslerde kolay öğrenmeleri sağlanır.

Konu anlama ve pekiştirmeye dayalı ders ve uygulamalı dersler ile öğrenciler ders saatlerini en verimli şekilde kullanır.

Uyguladığımız sistematik ders çalışma teknikleri ile öğrencimizin öğrenme disiplini kazanması sağlanır.

Öğrenciler akıllı defter ve uygulamalı soru kitaplarıyla öğrenimlerini akademik başarıya ulaştırır.

Güncel sınav sistemine göre tasarlanmış konu kavrama ve değerlendirme testleri ile bol alıştırmalar sayesinde öğrenme kalıcı olur.

Eğitim-öğretim yılı içerisinde uygulanan 8 adet Üniversite Giriş Sınavına Hazırlık Denemesi ile öğrencilerimize sınav stratejileri kazandırılır.

Öğrencilerimize hedef belirleme konusunda rehberlik yapılarak, öğrencilerimizin doğru meslek tercihi yapmaları sağlanır. Meslek tanıtım çalışmaları ile öğrencilerimizin kendilerine en uygun mesleği tercih ederek, sınav hazırlığına bu yönde ağırlık vermeleri sağlanır.

Etütler ile öğrencimizin eksiklerine yönelik çalışmalar yapılır.

Her öğrencimiz için periyodik olarak hazırlanan akademik gelişim bülteni ve yabancı dil gelişim bülteni ile öğrencinin öğrenme haritası çıkarılır. Öğrenme eksiklikleri uzman eğitim koçları tarafından belirlenip ek çalışmalar ile tam öğrenme sağlanır.

Eğitim koçları her hafta öğrenciler ile koçluk seansı, veliler ile de her ay öğrenci gelişim toplantıları yaparlar.

Öğrencilerimize konuşma becerilerini geliştirmeye yönelik pratik yabancı dil programı uygulanır.

Öğrencilerin yetenekleri ile uyumlu kişisel gelişimlerini destekleyici sosyal kulüp çalışmaları yapılır.

Öğrencilerin zihinsel ve bedensel gelişimini destekleyici aktivite çalışmaları yapılır.

Öğrencilere uygulanan envanterler ile ilgi ve yeteneklerinin yönetimi ve kariyer planlaması sağlanır.